iyi-kotu-cirkin-super-kalite-hd-sinema-film-izle

İYİ KÖTÜ ÇİRKİN (SÜPER KALİTE) FİLM BİLGİLERİ



İyi, Kötü ve Çirkin - Il Buono, il brutto, il cattivo


İYİ KÖTÜ ÇİRKİN (SÜPER KALİTE), filmini izle, iyi kötü çirkin full izle, iyi kötü çirkin filmi, kovboy filmleri, kovboy filmi izle, kovboy filmleri izle


Tür : Western / Aksiyon

Yönetmen : Sergio Leone

Senaryo : Agenore Incrocci , Furio Scarpelli

Görüntü Yönetmeni : Tonino Delli Colli

Müzik : Ennio Morricone

Yapım : 1966, İtalya , 161 dk.


Oyuncular: Clint Eastwood (Sarışın (İyi)) , Lee Van Cleef (Sentenza (Kötü)) , Eli Wallach (Tuco Benedito Pacifico Juan Maria Ramirez (Çirkin)) , Aldo Giuffrè , Mario Brega (Binbaşı Wallace)


Amerikan İç Savaşı yıllarında, üç silahşör sürekli birbirleriyle kesişen kaderlerinin çizdiği yolda, farklı gerekçelerle aynı amaç uğruna yürüyorlardı. Bu silahşörlerin adı “İyi”, “Kötü” ve “Çirkin” di ve onların için iç savaş bir cehennem değil, pratik yapma olanağıydı.


Ortak çalışan “İyi” ve “Çirkin” biraz tehlikeli ama hiç de fena kazandırmayan bir işleri vardı; “Çirkin” bir çok kentte aranan azılı bir suçlu olduğu için “İyi” onu adalete teslim edip önce ödülünü alıyor sonra da darağacından riskli bir metot ile kurtarıp bir sonraki işe kadar sağ kalmasını sağlıyordu.


Bir gün gizli bir hazinenin varlığı ortaya çıkınca bu hazinenin peşine düşen “İyi” ile “Çirkin” in araları bozuldu. Onlar birbirleriyle çatışıp didişirken ortaya üçüncü bir hazine avcısı çıktı: “Kötü”


“Kötü” bu üç silahşör içerisinde adına en fazla layık olanıydı…

















































































































































Yorum Gönder

Credits